Bérbeadás

A stúdió saját fotózásokra van kialakítva, s elsődlegesen is ilyen jellegű tevékenységet szeretnénk folytatni.
De akkor mégis mi ez a bérlés, miért adjuk ki?
Mint már a bemutatkozásunkban is írtuk, mi magunk is rajongunk a fotózásért, és aktívan hódolunk ennek a tevékenységnek… Ezért jól tudjuk, hogy hobby fotósként, milyen gondjaid vannak:

  • ha le is szervezel egy szabadtéri fotózást, de elromlik az idő,
  • ha intim témát szeretnél fotózni,
  • ha kicsit különlegesebb, technikásabb megvilágítást szeretnél

…nehéz jó és megfizethető megoldást találni. Ha nincs kereted/pénzed arra, hogy saját stúdiót tarts fenn, hátterekkel, felszereléssel, vagy hogy egy drága belvárosi stúdiót kibérelj: gyere hozzánk! Itt megfizethető áron tudsz műtermi körülmények között dolgozni, gyakorolni vagy megismerkedni a stúdió-fotózás világával!

A stúdió

A fotózáshoz rendelkezésre bocsájtjuk saját kiegészítőinket, háttereinket, felszerelésünket – de természetesen mindenki hozhatja a sajátját is. Két külön helységünk van: egy 20m²-es irodarész, ahol le tudsz pakolni, megpihenni, itt van egy kis sminksarok is; valamint maga a stúdió rész, ami egy 25m² területű helység.

A stúdióban különböző ékszerek, nyakkendők, kalapok, kendők, kesztyűk, bútorok és még sokféle további érdekességek vannak, hogy segítsünk színesebbé, változatosabbá tenni a fotózást. A kiegészítők mind színvilágban, mind stílusban  változatosak, hogy minél több témájú fotózáshoz használhatóak lehessenek.

Háttereink két csoportba oszthatóak:

  • széles (2.7m) műanyag hátterek: fekete, szürke és fehér színben
  • szövetek: különböző méretű, anyagú és színű

A megfelelő megvilágítást 3db 300Ws-os reflektor biztosítja, fényterelőkkel (50×70 softbox, fehér/ezüst/arany ernyő); vagy lehetőség van az egyszerűbben kezelhető “villanj körte” szet használatára is. Előbbit már tapasztaltabbaknak, utóbbit a stúdió világával most ismerkedőknek ajánljuk.

Bérlés

Mivel cégünk elsődleges profilja továbbra is maga a fotózás, így csak a fennmaradó szabad időpontok bérelhetőek. Tipikusan néhány nappal előre rögzítjük ügyfeleinkkel a fotózási időpontokat, s ekkor derülnek ki a szabad órák is. Ezzel kapcsolatban a telefonos, vagy email-es elérhetőségünkön kell érdeklődni:

+36 (70) 523-0041
info@smileyfoto.hu

A bérlés elszámolása óra alapon történik: minden megkezdett órát felszámolunk, s egységesen 7.500 Ft/óra.

A feltüntetett árak véglegesek, semmilyen további rejtett költségeket, díjjakat, ÁFÁ-t, stb nem számolunk erre már fel! Minden benne van – nincs kisbetűs rész… 😉